Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pohledný chlap v nejlepším věku, ale v novém filmu rozhodně sám sebe připomínat nebude. Snad jen podle hercových charakteristických očí lze vypozorovat, že se za ošuntělým a zarostlým vzhledem ve skutečnosti ukrývá Joaquin Phoenix (41).

Hvězda filmů jako Gladiátor, Znamení, Okrsek 49, Noc patří nám či Ona právě natáčí mysteriózní drama You Were Never Really Here v newyorském Brooklynu. Už teď je jasné, že v novém projektu skotské režisérky Lynne Ramsay, který by měl být hotový v příštím roce, herec srdce na potkání lámat nebude. Společně s ním si ve filmu zahrají ještě Alessandro Nivola nebo Alex Manette.

Phoenix má za sebou mnoho lásek, a to i se slavnými kolegyněmi. Pár svého času tvořil s Liv Tyler, Annou Friel, Topaz Page-Green, Annou Paquin, Heather Christie či DJkou Allie Teilz. Momentálně je oficiálně bez partnerky a zároveň z předešlých vztahů nemá žádné potomky. Tak která z dam uhrane držitele Zlatého glóbu příště?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám