Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již v neděli se na obrazovkách České televize objeví první díl druhé řady seriálu Doktor Martin v hlavní roli s oblíbeným Miroslavem Donutilem (73). Herec si ovšem při natáčení prošel tak trochu peklem. Trpěla hlavně jeho levá noha. Stále totiž odkládá operaci výměny kloubu.

"Takových scén, kdy jsme se museli překonávat, byla celá řada. Někdy jsme točili v pětatřicetistupňovém vedru, já musel být pořád v obleku, což pochopí pánové, jaké to asi je, navíc s kravatou utaženou ke krku. Musíte se v tom neustále pohybovat a předstírat, že je všechno v pohodě, protože natáčíte podzimní scénu a venku má být devět stupňů. Jindy jsme zase točili letní scénu, která nám na něco navazovala, a čekali jsme na kousek sluníčka třeba začátkem prosince, tak to taky v tom obleku nebylo nic příjemného," vyprávěl herec.

"Pak jsme točili scénu s medvědem, to bylo v první sérii, kdy jsme se plížili, já zase v obleku, lesem. Plazili jsme se, bylo minus šest a do toho pršelo, a my hledali neexistujícího medvěda. To vám na tom natáčení přijde jako to nejabsurdnější. Nebo když jsme natáčeli ve vile za Prahou, tak vylítlo snad tisíc sršňů," pokračoval.

Nepříjemné to pro něj bylo vzhledem k potížím s nohou. "Jsem před operací, ale už několik let. Musím teď odjet do lázní, aby se to dalo trošku do pořádku. Operaci pořád oddaluju, což je dobře, protože čím víc se to oddálí, tím bude výměna kloubu komfortnější. Déle to pak i vydrží," uzavřel herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám