Hlavní obsah
Článek

Slavná hollywoodská zrzka se společenským událostem nevyhýbala v pokročilém stádiu těhotenství a ani po porodu se neskrývá před světem. Emily Blunt (41) má zpátky své útlé křivky.

Nebýt fotek zachycujících herečku v období, kdy se jí pořádně zakulatilo bříško, mohlo by se zdát, že jí k miminku pomohla náhradní matka. Dva měsíce poté, co přivedla na svět dcerku Violet, na jejím těle není jediné kilo navíc.

Emily Blunt doprovodila manžele Johna Krasinského na premiéru jeho filmu The Hollars. Na slavnostní projekci zvolila bílé šaty, v nichž by byl patrný jakýkoliv tělesný nedostatek. Herečka se ale nemusela obávat, že by jí světlý model nelichotil. Opět se totiž může pochlubit štíhlou postavou.

Premiéra manželova filmu pro ni byla generálkou před podstatně očekávající filmovou událostí. Na počátku října se totiž Emily představí v hlavní roli adaptace knižního bestselleru Dívka ve vlaku. Očekávané drama sice ještě nikdo neviděl, ale už teď se v Hollywoodu šušká o tom, že jako alkoholička slídící kolem domu svého exmanžela, má velkou šanci poprvé zasáhnout do oscarových nominací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám