Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová kráska Veronika Stýblová nebyla poslední dobou se svou postavou úplně spokojená, a proto se rozhodla, že s pomocí diety pár kil, která měla navíc, shodí. Zpěvačka se nyní může pochlubit opravdu ideální postavou.

„Držela jsem dietu. Ráda bych všem lidem vzkázala, že vše lze, jen každý musí chtít a věřit. Řídím se heslem, že co mohu udělat dnes, v žádném případě nebudu odkládat na zítra,“ svěřila se exkluzivně Super.cz Veronika, která v současné době září v muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway.

Tato sexy blondýnka má již 3 roky stálého partnera Tonyho. „Před měsícem se mi vdávala sestra. No a co se nestalo, chytila jsem svatební kytici, tak uvidíme, zdali se pověra vyplní,“ směje se herečka.

A kde si Veronika se svým partnerem užívali léto? „Jsme s partnerem oba dost pracovně vytížení, tudíž dovolenou u moře jsme zatím bohužel nestihli a vypadá to, že poletíme až v příštím roce, tak doufám, že to snad již vyjde,“ dodává Veronika.

Necháme se tedy překvapit, ale pokud by se opravdu pověra naplnila, nejednalo by se podle nás o dovolenou, ale rovnou o svatební cestu. Navíc v Divadle Broadway je nyní těhotná jedna herečka za druhou, tak by třeba mohla být Veronika další v pořadí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám