Hlavní obsah
Článek

Stále ještě úřadující královny krásy Miss Face nafotily společné sexy snímky a vystavily svá božská tělíčka. Kráskám zbývají už jen dva měsíce kralování. Jak si rok, kdy nosily na hlavě korunku, užily?

Největší šok zažila Monika Vaculíková, která v soutěži skončila druhá, ale po odstoupení vítězky Barbory Hamplové se posunula na první místo. Na podzim ji čeká světová soutěž Miss Grand, kde bude reprezentovat Českou republiku.

Druhá nejkrásnější tvář Česka Natálie Myslíková se umístila v Top 10 na světové soutěži krásy Miss Tourism International a odnesla si i titul nejkrásnější úsměv. Třetí kráska Nikola Bechyňová se věnuje modelingu, stále žije s fotbalistou FC Norimberk Ondřejem Petrákem a novinkou je, že si nechala o dvě čisla zvětšit ňadra.

"Dívkám zbývají do konce kralování ještě dva měsíce a doufám, že si to společně moc užijeme a první říjnový den společně vybereme krásné nové nástupkyně sedmého ročníku Miss Face. Holky celý rok skvěle reprezentovaly a jsem nadšená z úrovně dívek, které se do soutěže hlásí," řekla Super.cz ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34).

Jak se jí líbí nové fotografie dívek? "Dle mého názoru se fotografie Nikoly Bílkové moc povedly a vítězky na nich vypadají krásně, sexy a zároveň reprezentativně a jako dámy," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám