Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká celebrita z povolání Olivia Palermo (30), která se podobně jako její kamarádky dostala do televize z velké části díky vlivným a movitým rodičům, zbožňuje módu a stylová je za všech okolností. I ve středu při pochůzce po newyorském Brooklynu vypadala, jako by právě slezla z přehlídkového mola. Moc daleko od pravdy ale nejsme, model totiž skutečně pochází z její podzimní módní kolekce Chelsea 28.

Je vidět, že dcera developera Douglase Palerma a interiérové designérky Lynn Hutchings navrhuje takové kousky, které odhalují ženské křivky. V jejím případě se sice pánové moc nepokochají, ale Olivia si ze svého plochého hrudníku nic nedělá. Vždyť obléci si podobný model do města vyžaduje pořádnou dávku odvahy.

Ještě předtím, než Palermo profesně zúročila svou modelingovou minulost u proslulé agentury Wilhelmina Models a především své přátelství s návrháři Valentinem a Diane von Fürstenberg, pro niž dělala PR, byla součástí televizní série The City. Palermo je dva roky vdaná za německého modela Johannese Huebla, potomky zatím nemají.

Související témata:
Olivia Palermo

Reklama

Další články

Načítám