Hlavní obsah
Článek

Dřív skoro vyděšená dívenka, takřka uzlíček nervů, dneska sebevědomá bohyně svůdnosti! Změny v soukromém životě zpěvačky Anny Slováčkové, dcery Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka, která je až po uši zamilovaná do muže, s kterým se seznámila v Dominikánské republice, se na ní velmi pozitivně odrazily. Mrkněte na fotky!

Láska skutečně hory přenáší a ženy dělá krásnější! Hvězda chystané druhé řady soutěže Moje tvář má známý hlas to jasně dokazuje. Anna Slováčková, žena, které nedávno našli nádor a jež také vedla onehdy řeči, které leckoho vystrašily, totiž prožívá šťastné životní období. To se projevilo i na jejím vystupování.

Nedávno nám přiznala, že je zaláskovaná. Jestli jde o nějakého domorodce z Dominikánské republiky, nebo se tam potkala s dalším dovolenkářem z nějaké bližší destinace (třeba z Prahy), odmítá prozradit. Každopádně ono seznámení má pro ni velmi pozitivní efekt.

Na svou sociální síť teď uveřejňuje jednu sebevědomou a sexy fotku za druhou. Jako by to snad nebyla ta Anička, kterou jsme znali dřív!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám