Hlavní obsah
Článek

Mallory Buettner chtěla na základní škole vzbuzovat respekt, ale kvůli korpulentní postavě si z ní žáci dělali legraci. Teď už ovšem musí mít pocit, že jim vyměnili paní učitelku.

Devětadvacetiletá žena z kanadského města Quinte West v roce 2014 vážila závratných 180 kil. Na její obézní postavě se podepsaly pasivní životní styl a nezdravé stravování ve fast foodech. Když se Mallory pokusila zhubnout, zkoušela drastické diety, které neměly dlouhodobý efekt. K tloustnutí totiž měla sklony už v dětství, když její váha v deseti letech dosáhla 90 kil.

S obezitou začala Mallory bojovat až v době, kdy jí bylo 27 let. Po operaci žaludku zhubla 85 kil a dostala se téměř na polovinu své původní hmotnosti. Po rapidním úbytku váhy byla sice výrazně lehčí, ale objevil se nedostatek v podobě povislé kůže na břiše. Během dalšího zákroku jí byl přebytečný tělesný materiál odstraněn, čímž přišla o téměř pět kil.

Po dokonalé transformaci se na sebe Mallory v zrcadle nemůže vynadívat. Jako boubelka se plážím a koupalištím vyhýbala, ale po redukci váhy si koupila rovnou patery bikiny, v nichž hodlá vystavovat své podstatně atraktivnější tělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám