Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Moniku Absolonovou nečeká jen návrat na jeviště v titulní roli muzikálu Evita, ale také první přímý přenos po narození syna Tadeáše. 27. srpna bude zpívat pro nadaci Kapka naděje a do poslední chvíle čeká s kostýmem, protože díky drsné dietě začala jít její váha konečně rychle dolů. Za dva týdny zhubla tři kila a ještě jí zbývá dvanáct, které by ráda shodila.

Televizní vystoupení jsi po narození Tadeáše dost omezila. Koncert pro Kapku naděje Dobrák od kosti 27. srpna na Primě je tvůj první přímý přenos?

Přesně tak. Ale televizní natáčení už jsem měla. Byla jsem jako čtvrtý porotce v show Tvoje tvář má známý hlas, a když jsem se pak viděla, tak jsem se lekla, že ta obryně Stáňa jsem opravdu já. A pak jsem zpívala na koncertu Bravo, pane dirigente, který také přenášela televize.

Už víš, v čem budeš vystupovat?

Zatím jsem střídala jen doplňky k jedněm šatům od Táni Kovaříkové, protože mi bylo líto utrácet zbytečně, když si tuhle váhu rozhodně nechci zachovat. Dohodli jsme se se stylistou Filipem Vaňkem, že oblečení budeme řešit až na poslední chvíli podle toho, jak se mi povede dál hubnout. Takže jasno mám jenom v písničce, ta bude z Evity.

Jaká byla tvoje hlavní motivace k tomu, abys do hubnutí pořádně šlápla?

Když jsem přibrala v těhotenství 33 kilo, hodně lidí mě utěšovalo, že to samo odejde. Ale došlo mi, že se tak určitě nestane a musela jsem s tím začít něco aktivně dělat. V červnu jsem přestala kojit, takže přišel čas. Začala jsem zase chodit na hot jógu na Flóru, kam už jsem chodila předtím. A řeknu vám, že když jsem se tam viděla v zrcadle, připadala jsem si jako uvězněná v cizím těle. Dřív jsem řešila každý špíček, ale teď bych se musela oběsit. Když jsem s Tadeášem, tak se cítím v pohodě, vidím vedle sebe ten úžasný důvod, proč takhle vypadám, ale když jdu někam sama, připadám si nepatřičně. Na samostatném vystoupení mi to lidi odpustí, ale nechci, abych při Evitě vypadala, jako bych sežrala Radku Fišarovou, která ji zpívala, když jsem byla na mateřské. Ale doma mi nikdo nic neřekl.

A jak jdou kila dolů?

Kromě té hot jógy jsem začala běhat, včera už jsem uběhla pět kilometrů. A mojí velkou inspirací byla návrhářka Táňa Kovaříková, která vypadá nejlépe, jak kdy vypadala. Poradila jsem se s její výživovou poradkyní a začala držet Metabolic Balance. První dva týdny jsou hodně přísné a já byla zoufalá, že jsem za ten první nezhubla vůbec nic. Teď už mám dole tři kila, zbývá mi ještě dvanáct, tak uvidíme, jak to půjde. Toho 27. srpna to asi ještě na obrazovce úplně ideální nebude, ale 23. září, kdy mi začíná Evita, už možná jo.

A co dalšího tě čeká?

Točím svoji první vánoční desku. U nás doma se vždycky o Vánocích poslouchal Karel Gott a já bych chtěla, aby Tadeáš takhle jednou poslouchal mne. Je to vlastně i dárek pro něj. A zároveň moje první deska po šesti letech. Takže je léto a u nás doma zní vánoční melodie.

Uvažujete s partnerem o svatbě?

Není to na pořadu dne. Sice jsem říkala, že už se nikdy vdávat nechci, ale nikdy neříkej nikdy. O svatbě jsme se doma bavili, ale neshodli jsme se ani na místě ani na tom, jak by měla vypadat, nebo kolik by tam mělo být lidí. Ale nejdůležitější pro mne je, že jsem našla někoho, s kým je mi dobře, nic se v tom nezměnilo ani po narození Tadeáše. Tomáš je pořád stejně skvělý. S Tadeášem mi hodně pomáhá, začínají být partička, až skoro žárlím, že na mě zbývají jen ty povinnosti, jako je vaření, a oni se zabaví sami. Jsem opravdu moc šťastná.

Reklama

Další články

Načítám