Hlavní obsah
Článek

Tanečníka Yemi A.D.v poslední době vnímáme jako hlavního choreografa show Tvoje tvář má známý hlas, jejíž druhou sérii již zanedlouho opět uvede TV Nova. Je to pro něj ale hlavně srdeční záležitost. Vydělává totiž přípravou eventů po celém světě. Dostal se i na titulku prestižního finančního magazínu.

"Kdybyste mi řekli něco takového před dvěma lety, tak se budu smát. Z Forbesu mi zavolali, protože mě údajně nějakou dobu sledovali a tím, že náš byznys začal být víc mezinárodní a máme zastoupení na několika kontinentech, tak se pro mě rozhodli. Ne, že bych obraty přesahoval třeba pana Dospivu, který na titulu také nedávno byl, ale spíš kvůli příběhu," svěřil nám Yemi, jehož otec je Afričan a maminka pochází z Liberce.

"Máme zastoupení v Los Angeles, v Asii děláme Singapur a Hongkong, minulý rok jsme dělali i v Sydney v Austrálii. Už jsme známí mezi klienty a celoročně jezdíme za prací po celém světě," dodal s tím, že za zakázky už mu platí přes deset miliónů. "To bylo v období někdy před čtyřmi nebo pěti lety. Do té doby jsme měli miliónové zakázky, ale deset miliónů to nebylo," pochlubil se.

Pokud jde o Tvář, je to spíš práce pro radost. "To je taková srdeční záležitost. Nedokážu se proměnit na byznysmena, vydělávání peněz není ten hlavní cíl. Když jsem se mohl vrátit do televize, hodně jsem si rozmýšlel, jestli do toho vstoupit. A největším lákadlem byla ta tvorba, že můžu tvořit s týmem lidí a vytvořit něco krásného, co pak lidi uvidí," míní.

Radost tím udělal i vlastní rodině. "Moje maminka, babička nebo sestra říkaly, že jsou hrdé na to, že dělám něco pro všechny. Co si budeme říkat, Kanye West (46) je super, ale v Čechách to neznamená až tak moc, protože tady ho zná jen menšinová komunita, fajnšmekři, kteří si za tím jdou. Jsem rád, že mohu něčím přispět v lokálním normální šoubyznysu. Tedy doufám, že to tak je," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám