Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve světě českého modelingu patří Kateřina Votavová v oblasti focení spodního prádla mezi absolutní špičku. Při pohledu na její krásné tělo pochopíte, proč tomu tak je.

Naposledy bývalá finalistka České Miss 2010 fotila kampaň české značky spodního prádla a vy si tak můžete prohlédnout, jak Kateřinu příroda a plastický chirurg obdařili. Navzdory blížící se třicítce má postavu, kterou by jí kdejaká dvacítka mohla závidět. Také se o ni vzorně stará. Pravidelně cvičí, je vegetariánka a před focením dodržuje přísný jídelní režim.

„Jak se normálně v jídle nedržím moc zpátky, tak před focením a přehlídkou musím,“ připouští. A tak se snaží jíst střídmě a vynechat sytá jídla, v čemž jí prý ale její přítel příliš nepomáhá. „Je to jako naschvál, že vždycky, když nemůžu tolik jíst, on dostane chuť na něco opravdu vydatného, nebo se pustí do čokolády. A já mu pak vařím, sleduju, jak se cpe čokoládou, a tiše trpím,“ říká s nadsázkou Kateřina Votavová.

Reklama

Další články

Načítám