Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory tomu, že sama sebe označuje za stydlivou a být ve spodním prádle před cizími lidmi jí nedělá žádné veliké potěšení, dokáže Kateřina Votavová dobře zúročit, čím ji příroda obdařila.

Důvodem, proč dva dny strávila v ateliéru známého fotografa Jaroslava Urbana, se kterým nafotila už nejednu kolekci odvážných snímků, bylo focení katalogu a kampaně pro českou značku spodního prádla, jejíž tváří je již třetím rokem a sama Kateřina je prodává ve svém butiku, kde se osobně věnuje poradenství. Se svými zákaznicemi tak probírá, jaké prádlo jim nejlépe sedne, jakou správnou velikost mají nosit. „Většina žen samozřejmě preferuje modely, které jim poprsí zvednou, vytvarují do plného dekoltu a vyztuží, a na téhle značce se mi líbí, že myslí na ženy všech velikostí a tvarů,“ vysvětluje Katka.

Sama se nejlépe cítí v až extravagantním krajkovém spodním prádle, ale nevyhýbá se ani korzetům. Nicméně na otázku, kdy je obléká, nám nechce odpovědět s tím, že to je příliš intimní. „Ono to tak možná nevypadá, ale já jsem opravdu docela stydlivá holka,“ culí se Katka, která byla časopisem Esquire vyhlášena za jednu z dvaceti nejpřitažlivějších žen světa. Ale ať je to, jak je to, stydlivá, nebo ne, díky modelingové branži za to, že se všichni můžeme kochat jejími křivkami.

Reklama

Další články

Načítám