Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sharon Stone (66) už nehodlá na zralá kolena měnit své zažité zvyky, a to ani na tak společensky důležitou událost, jakou je galavečeře k poctě generálního tajemníka OSN Pan Ki-muna, který koncem roku tuto pozici opouští. Sharon si na akci na diplomatické úrovni oblékla metalízové šaty s nebezpečně hlubokým výstřihem, a jak je jejím dobrým zvykem, s podprsenkou se neobtěžovala.

Na hereččinu obranu ale musíme uznat, že pod tímto hedvábným modelem, který vypadal trochu jako luxusní noční košilka, by se rýsovalo i to nejtitěrnější prádélko. Hvězda Základního instinktu, Total Recallu či westernu Rychlejší než smrt ale možná ještě víc než svým oděvem překvapila obuví. Místo lodiček nazula jen odkryté sandálky na tenounké podrážce, které měly už své nejlepší časy za sebou.

Poněkud plážový dojem vyvolávalo i její ‚šup-šup‘ líčení, které musela mít během pěti minut hotové. Přitom moc dobře víme, že to Sharon i dnes umí jinak a mnohem lépe...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám