Hlavní obsah
Článek

Benjamínek nejslavnější rodiny z televizních obrazovek Kylie Jenner si od středy užívá poslední rok jako teenagerka, oslavila totiž devatenáctiny. A jak se dalo čekat, bylo to ve velkém stylu. Kylie pozvala své nejlepší kamarádky včetně sestry Kendall na Bahamy.

O ryze dámskou jízdu ale nejde, ohlídat si svou atraktivní partnerku na ostrovy Turks & Caicos odjel i její přítel Tyga. Právě od něj k loňským narozeninám dostala bílé ferrari za téměř osm miliónů korun, které na ni čekalo s obrovskou červenou mašlí před podnikem, kde pořádala narozeninovou párty.

A přes kapsu se rapper plácnul i letos, když opět vsadil na luxusní auťák. Že by mu snad došly nápady? Kylie se tentokrát mohla radovat z modrého Mercedesu Maybach v přepočtu za 4,85 miliónů korun. Teenagerka tak opět rozšířila svůj vozový park, který by s ní zaručeně měnil téměř každý muž.

Při pohledu na jejich romantické vodní hrátky se zdá být u zamilované dvojice vše zalité slunce, jenže ne tak docela. Pár se už na několik týdnů rozešel, ale nedávno se dal zase dohromady, což zřejmě nese s nelibostí maminka Kylie Kris Jenner, která by si pro svou dceru představovala někoho méně problémového.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám