Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Barbora Hamplová je první vítězkou soutěže krásy s lesbickou orientací. Svojí láskou k ženám se netajila už během příprav soutěže Miss Face, kterou loni vyhrála.

"Bojovala jsem s tím od puberty, od patnácti let, řešila jsem, jak to vlastně mám, co rodina. Pak na to rodina přišla a pochopitelně se s tím nedokázala smířit. Hlavně maminka hodně řešila, co řekne okolí. Jsem z malého města, z Bruntálu. Bylo to komplikované. Pro rodinu to byla ale otázka času. Nyní to už akceptují, chápou. Už to berou fakt skvěle," řekla Super.cz Barbora během loňského soustředění Miss Face v Bulharsku.

Nyní je všechno jinak. Barbora po deseti letech nerandí se ženou, má přítele. Momentálně spolu tráví dovolenou na Barbadosu. "Našla jsem štěstí. Láska je láska," komentovala nový vztah Bára, která opustila ženy i soutěž Miss Face. Po dohodě s Taťánou Makarenko vrátila titul, protože nezvládala plnit povinnosti vítězky kvůli pracovnímu zaneprázdnění.

Reklama

Další články

Načítám