Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární chlapecká kapela přelomu milénia NSYNC se opět dala dohromady, ovšem pouze na jedinou noc. Konkrétně při příležitosti kulatin člena kapely J.C. Chaseze, který oslavil už čtyřicítku. Jeho úterní narozeninové párty v podniku The Nice Guy se účastnili všichni zbývající členové Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, Lance Bass i Justin Timberlake, který si s sebou k nadšení všech přítomných vzal i manželku Jessicu Biel.

Z celé pětice ovšem J.C. není nejstarším článkem, ještě o čtyři roky víc má Chris Kirkpatrick. Benjamínkem kapely tak nebyl nikdo jiný než Justin Timberlake, který to z kluků na sólové dráze dotáhl rozhodně nejdál.

Populární americké uskupení působící v letech 1995 - 2002 prodalo více než 50 miliónů alb, což z něj dodnes dělá osmou nejúspěšnější chlapeckou kapelu všech dob. NSYNC svého času zpívali či nahrávali s osobnostmi jako Elton John, Stevie Wonder, Michael Jackson, Phil Collins, Céline Dion, Aerosmith, Britney Spears, Mary J. Blige či Gloria Estefan. V době, kdy byla kapela na vrcholu, chodil Justin Timberlake s Britney Spears. Vztah ukončili po třech letech v březnu 2002.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám