Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V polovině srpna do kin vtrhne nová komedie Zdeňka Trošky pro celou rodinu Strašidla a vedle Terezy Kostkové v ní září také mladičká zpěvačka Nelly Řehořová (15). Rozkošná rodačka z Opočna nadchla celý filmový štáb, který jí předvídá velkou a zářnou kariéru!

Nelly hraje ve filmu čarodějnickou dceru Terezy Kostkové Ester, společně také nazpívaly ústřední píseň k filmu Láska patří i ke strašidlům.

„S Nelly se mi pracovalo opravdu skvěle. Je to velice ukázněná, příjemná dívenka, která si proměnila ve skutečnost svůj sen být zpěvačkou a herečkou a taky si to patřičně užívala. Je velice pozorná, na tak mladou slečnu měla velice profesionální přístup. Opravdu neuvěřitelné. Herecký talent bezesporu má. Na začátku byla pochopitelně trochu nesvá jako každý, kdo začíná, ale má na to, aby se otrkala, rozkoukala. Určitě o ní ještě uslyšíme,“ pěje na sympatickou slečnu chválu Zdeněk Troška.

S ním jezdí Nelly po předpremiérách po celé republice a chválí si, že má prázdniny a nemusí tak vstávat do školy. Besedy bere jako zábavu.

Na patnáct let je to velmi akční slečna, protože natáčí videoklipy (aktuální nese název Země zázraků), chystá cédéčko, má svůj blog či se připravuje na další herecké role.

O zájem mladých mužů nemá nouzi, vůbec na ně ale nemyslí. „Na kluky nemám čas,“ říká vytížená Řehořová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám