Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři týdny relaxoval spolu s přítelkyní Veronikou v Thajsku. Cestovali, navštívili Bangkok, ale jak tvrdí, s pohybem to moc nepřeháněli a spíše se věnovali odpočinku.

Veronika si vyzkoušela pravou thajskou masáž, on si ji prý nechal rád ujít, protože nemusí mít všechno. Herec Hynek Čermák si prostě nedávné tři týdny dovolené užil.

„Žádný sport, žádná námaha, prostě vše v klídku. Dotočili jsme před prázdninami třináct dílů seriálu Rapl, kde hraji postavu svérázného detektiva Kuneše, kterého diváci znají už z Cirkusu Bukowsky, a docela jsem se třásl, až budu mít volno. Hrát tohohle policajta, který nerespektuje pravidla a vyznává při řešení případů svoje postupy, nebylo jednoduché. Navíc je to akční seriál s množstvím náročných scén, kdy jsem si sáhl na dno sil, takže o nějakém sportování na dovolené nemohla být řeč, natož chuť,“ s úsměvem vysvětlil Čermák.

Rapl, respektive jeho natáčení, i dovolená jsou minulostí, a co chystá Hynek Čermák v nejbližší době? „Momentálně dokončuji film, takovou dětskou komedii, která se jmenuje Špunty na vodě a zhruba za týden začínám točit s Honzou Svěrákem film Po strništi bos podle knížky Zdeňka Svěráka,“ prozradil herec, který na závěr povídání přiznal, že jeho tajným snem by bylo zahrát si Cyrana z Bergeracu nebo Jeana Valjeana z Bídníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám