Hlavní obsah
Článek

Když jsme Genny Ciatti zpovídali na setkání protagonistů muzikálu Srdcový král, vyprávěla, že prožívá velmi spokojené období. Sice nedávno bolestně ukončila partnerský vztah, nyní je ale ráda, že je to za ní a že se přestěhovala do nového bytu.

„Jsem sama a rozhodně nestrádám. Věnuju se práci, muzikálům a snažím se dělat všechno na sto procent. Když mám chvíli, tak se věnuju zkrášlování mého nového bytu,” říká Genny.

Novou lásku zpěvačka zatím cíleně nehledá. „Až to přijde, tak to přijde. Rozhodně neběhám za chlapama jen proto, abych nebyla sama,” říká.

„Nikdy jsem nikoho z branže neměla. Asi bych to nerada míchala. Zpívání je moje práce, domácnost a vztah je něco jiného. Vždycky jsem ocenila, že byl můj partner mimo šoubyznys, mohla jsem s ním řešit i jiné věci, bavit se o politice, o sportu.”

Genny má tatínka Itala, ona sama kouká po jižanských typech? „Neříkám, že by se mi cizinci nelíbili, líbí se mi uhrančiví chlapi se smyslnýma očima. Zatím mě ale žádný neoslovil,” říká Ciatty a jedním dechem dodává: „Jednou budu muset mít stejně energického partnera, který bude zvládat můj temperament, tak uvidíme, jestli to bude zrovna cizinec.”

Reklama

Další články

Načítám