Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dříve byla popová princezna upozorňovaná na to, že nakynula, a nevejde se do kostýmů, ale Britney Spears (42) nad jo-jo efektem vyzrála a může se pochlubit pevnou postavou. Sexy křivky nepředvádí jen na koncertech, ale také na dovolené na Havaji.

Stálé angažmá v Las Vegas bylo pro Britney velkou výzvou. Kvůli nabídce snů, jíž se dočkají jen ty největší hudební ikony, na sobě začala v závěru roku 2013 pracovat a po 164 odehraných vystoupeních se může pochlubit postavou, jakou kdysi záviděla svým hubenějším kolegyním.

Britney vzala své syny Seana a Jaydena na Havaj, kam si s sebou přibalila několik nových plavek. Dobře totiž věděla, že jí fotografové budou v patách, a chtěla jim dopřát pestřejší podívanou. Zpěvačka by díky vytrvalé dřině mohla plavky předvádět i na molu a v katalogu.

Její fotky v bikinách se u fanoušků setkaly s nadšenými reakcemi a Britney si pro ně z dovolené připravila pikantní pozdrav. Britney však ňadra neodhalila a její obdivovatelé se museli spokojit s pohledem na zpěvaččina holá záda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám