Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární anglický televizní kuchař Jamie Oliver a jeho manželka Jools se radují už z pátého potomka. Do už tak veliké rodiny tentokrát přibyl chlapec, jehož jméno zatím rodiče neprozradili. Jamie a Jolls, kteří spolu chodí od osmnácti, už vychovávají čtrnáctiletou Poppy Honey, dvanáctiletou Daisy Boo, šestiletou Petal Blossom a pětiletého Buddyho Beara. Jsme tak docela zvědaví, s jakým jménem přijde vynalézavý pár tentokrát..

„Tak se to právě stalo lidi!! JE TO KLUK!! Celá rodina je nadšená a šťastná. Přišel na svět poklidně přirozenou cestou, maminka Jools byla opravdu úžasná, neuvěřitelně vyrovnaná a mé dvě nejstarší holky na konci porodu přišly a byly toho svědky, což bylo velice emocionální,“ podělil se o první pocity Jamie na Instagramu a zároveň dodal, že jeho novorozený syn váží stejně jako 16 kostek másla. Konkrétně 3,6 kilogramu, v Anglii tak zřejmě neprodávají u nás běžně 250gramové kostky, ale o něco menší.

Jools Oliver poté sama na sociální síti také pochválila dcery a upřesnila, že společně přestřihly miminku pupeční šňůru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám