Hlavní obsah
Článek

Když na podzim minulého roku reportérka Televizních novin Bára Divišová přišla o několik zubů, nešlo to utajit a veřejně to vysvětlovala tím, že spěchala v podpatcích, uklouzla na schodech a hrůza byla dokonána. Jenže později začala tvrdit, že se stala obětí domácího násilí!

Expartner ji dle jejích slov napadl čtyřikrát, předtím prý především fackami, k vymlácení zubů mělo dojít při posledním útoku, když ji dle jejích slov expřítel měl srazit ze schodů. Pak od něj musela okamžitě odejít, aby se prý zachránila. Údajně také dostala nesčetně facek.

Divišová vše nahlásila policii, ta však předala věc obecnímu úřadu, jenž ji řeší coby přestupek proti občanskému soužití a ublížení na cti. Bára se brzy musí s bývalým partnerem potkat před úředníky tváří v tvář.

„Moc se na to netěším, hrozí mu maximálně pokuta dvacet tisíc korun,“ řekla Aha! reportérka s tím, že část případu bude projednávat i státní zastupitelství, neboť, jak sama tvrdí, dodala důkazy, že se jednalo o trestný čin.

Muž, se kterým žila, ji měl nedávno vylekat tím, když jí na sociální síti olajkoval jakýsi status. „Myslím, že to nebyla náhoda, ale nenápadný pokus mě zastrašit,“ dodává novácká hvězdička, která je nyní v požehnaném stavu.

Reklama

Další články

Načítám