Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michael Foret (37) si každý rok touto dobou dopřává očistnou dovolenou. Na rozdíl od většiny ale nemíří na jih za teplem, ale naopak na sever do Skandinávie. V jeho případě ale spojení ‚očistná dovolená‘ nepřekládejte jako detoxikační víkend v nějakém luxusním wellness hotelu, nýbrž jako čas v tiché čisté syrové norské přírodě, tedy očistu více ducha než těla.

Foret každoročně vyráží na pánskou jízdu, která je z podstatné části zasvěcena chytání ryb. Letos ale bylo něco jinak. „Tentokrát jsem to bral vážně na pohodu. Ryby jsem vesměs lovil metodou CHAP (chyť a pusť) a spíš si užíval tu sílu kolem. A taky jsem tam letos dost tvořil,“ řekl Super.cz. Nešlo se neptat dál...

„Třeba jsem tam za krátkou chvíli napsal jeden dost významný text, který bude součástí mého nového singlu, který vyjde už v září. Jako bych tam letos jel pro tyto účely.. Po pár dnech to tam člověka vážně oprostí od všeho negativního a zůstane jen láska,“ uvedl Michael, jenž kromě textu přivezl také kvanta zážitků.

„Viděli jsme delfíny (sviňuchy), kulohlavce, losa... To si pak člověk teprve uvědomí, jak je spousta věcí jedno,“ míní interpret hitu No Right/ No Wrong, jehož největší životní zážitek čeká zanedlouho - stane se poprvé tátou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám