Hlavní obsah
Článek

Tori Spelling (50) alias Donna se sice i po čtyřech dětech vystavuje v bikinách, ale fanoušky kultovního seriálu Beverly Hills 90210 mnohem více zajímá představitelka Brendy Walshové. Herečku Shannen Doherty (45) totiž trápí vážné zdravotní komplikace a diváci o ni mají obavy.

Seriálová hvězda už delší dobu bojuje s rakovinou prsu. Kvůli léčbě musely jít její herecké ambice stranou a plně se soustředí na to, aby zákeřnou nemoc porazila. Situace je stále vážnější, protože rakovina se jí rozšířila i do lymfatických uzlin.

Shannen je velkou bojovnicí a snaží se jít pacientům se stejnou diagnózou příkladem. Chemoterapií oslabené vlasy si nechala oholit a odvážný krok neváhala zdokumentovat citlivými fotkami, jež následně zveřejnila.

Stav seriálové herečky je vážný, ale přesto se nevzdává. Shannen se snaží, aby ji nemoc nepřipravila o všední radosti. S manželem vyrazila na farmářský trh, kde vybírala ovoce a zeleninu. Herečka působila spokojeně a nebýt šátku na její hlavě, s nemocí by ji nikdo nespojoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám