Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Zara Holland se letos stala královnou krásy Velké Británie. O korunku Miss i prestižní účast na jedné ze dvou nejslavnějších světových soutěží krásy však hodně rychle přišla.

Sličná blondýnka se totiž missí slávu rozhodla zúročit účastí v seznamovací reality show. Na tom by ještě nebylo nic tak skandálního, kdyby se půvabná misska neutrhla ze řetězu a nerozdávala si to přímo před kamerami s kolegou Alexem Bowenem.

Kráska prý podlehla svým vášním, což ale pořadatele Miss vůbec nezajímalo a nové královně krásy korunku ihned sebrali, protože rozhodně nestáli o to, aby je reprezentovala nestyda, jež neumí ovládat své pudy.

Zara Holland si ale status obletované celebrity užívá i po vyřazení ze soutěže. Momentálně svými sexy křivkami provokuje na dovolené na Barbadosu.

Ve žlutých bikinách jí to moc seklo, byť je na první pohled patrné, že missími tvary zrovna moc neoplývá. Zara vsadila na žensky tvarované tělo a styl vyhublých krasotinek rozhodně nevyznává, což rozhodně není na škodu, protože jí to ve žlutých bikinách sekne rozhodně více, než kdyby v plavkách chrastila kostmi.

Reklama

Další články

Načítám