Hlavní obsah
Článek

Má za sebou velmi náročný rok. Někdejší Miss Golf a nyní především herečka Kateřina Krausová vystupuje v několika českých muzikálech, stala se představitelkou Adiny Mandlové ve filmu Filipa Renče Lída Baarová, zahrála si v Seznamce po boku Jiřího Langmajera, věnuje se i sólovým projektům, a tak si naplno užívá léto ve znamení relaxace.

„Moje léto je odpočinkové, abych načerpala energii na sezónu, která nám začíná v září,” nechala se slyšet Katka, která prozradila něco málo ze svého programu: „Cestuji po Čechách a zahraničí,” uvedla na české premiéře filmu Sebevražedný oddíl Klausová, která se den nato chystala odjet s přáteli na španělský ostrov Mallorca. „Když si potřebuju odpočinout, tak jedu s rodinou, kdy za celou dobu nemusím otevřít pusu. Pak to ale nahrazuju takovými akcemi, jaká mě teď čeká, kde nás je víc,” říká půvabná blondýnka.

Co se týká plánování dovolené, tak to je zpěvačka ženou extrémů. „Většinou plánuju své cesty rok dopředu, nebo naopak na poslední chvíli. Nikdy nevím, jak to dopadne,” říká Kateřina Klausová.

Reklama

Další články

Načítám