Hlavní obsah
Článek

Dva a půl roku už nesdílejí společné lože, teprve nedávno rozpad jejich manželství potvrdil i soud. Řeč je o herci Janu Antonínu Duchoslavovi, jehož proslavila před lety role rošťáka Vikiho Cabadaje ve Sněženkách a machrech. Charizmatický umělec vyvedl do společnosti svou novou lásku. Mrkněte, jak jim to spolu sluší!

„S exmanželkou spolu nejsme už dva a půl roku, formálně nás rozvedli před půl rokem. Jsem rád, že se nám to podařilo utajit, nechtěl jsem, aby Kláru někdo naháněl a vyptával se. Potřebuje klid. A to se podařilo. Dnes spolu skvěle vycházíme, máme až nadstandardně dobré vztahy. Jezdíme spolu i na dovolené, chováme se jako zodpovědní rodiče,“ řekl Super.cz Duchoslav na křtu videoklipu Pavla Horejše Souznění, který se týká různých podob lásky.

„Mám roli truchlícího muže, jako to hraje Rychtář. Vdovce, to je to správné slovo! Pokládal jsem kytku na hřbitově, počasí je nádherně uplakané, vyšel nám nádherný slejvák,“ ironicky prohlásil muž, který kdysi coby moderátor přišel do styku s Josefem Rychtářem a po smrti Ivety Bartošové se do něj zostra pustil. Na křest přišel s půvabnou brunetou Šárkou. Nic o ní ale zatím neprozradil.

„Radši bych to ještě nepitval. Jsme spolu necelý měsíc. A jestli se ještě někdy budu ženit? Když jsem si bral Kláru, počítal jsem s tím, že to bude má první a poslední žena. To nevyšlo, a jak to bude dál, to se nechám překvapit,“ uzavřel výborně naladěný herec, který byl během manželství pět let mužem v domácnosti, staral se o velký dům se zahradou a o oba syny.

Reklama

Další články

Načítám