Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka, jejíž polonahé fotky nechyběly svého času snad v žádné pánské posilovně, se stala jednou z hlavních hvězd nové série reality show Celebrity Big Brother. Dnes padesátiletá Samantha Fox do vily k ostatním známým tvářím vstoupila ve čtvrtek. Diváci se tak už nejednou mohli podívat na zkrášlovací proces pěvecké star 80. let i na to, jak vypadá nenalíčená po ránu.

Zpěvačka hitů jako Touch Me, I Only Wanna Be With You či Nothing’s Gonna Stop Me Now se navíc nechala slyšet, že by v padesáti ráda pózovala pro Playboy. Nebyla by to přitom její první zkušenost s tímto pánským magazínem, objevila se již v jeho říjnovém vydání v roce 1996.

O mnoho let dříve se přitom její křivky s mírami 98-56-84 objevovaly v deníku The Sun, kam už v šestnácti nafotila první odvážné snímky jako dívka ze strany 3. V tomto plátku se pravidelně objevovala až do svých dvaceti, kdy naplno odstartovala pěveckou kariéru rovnou svým debutovým a zřejmě největším hitem Touch Me (I Want Your Body).

Fox uvedla, že by ráda ženám dokázala, že na stárnutí není nic špatného a že není třeba se za něj stydět. Rozhodně by ale nebyla nejstarší ženou, která kdy pro Playboy pózovala. V padesáti v něm zazářily například herečky Joan Collins či Farrah Fawcett. V 54 letech to byla Nancy Sinatra, a dokonce v pětapadesáti se v magazínu svlékla herečka Terry Moore.

Reklama

Další články

Načítám