Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomalu, ale jistě se Eliška Elis Mrázová díky svému příliš odvážnému stylu oblékání zařazuje za Lenku Holas Kořínkovou a Míšu Noskovou ke stálicím rubrik módních halucinací. Ani na zahradní párty pořádané v rámci tenisového turnaje zpěvačka nezklamala a držela se svého pověstného stylu bez stylu.

Oblékání ale není to jediné, co Elišce zrovna není vlastní. Na akci bývalá účastnice pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska dorazila v doprovodu kolegy Milana Peroutky. Ani jeden z mladých zpěváků ale nečekal, že v sobotním turnaji krom nich zazáří i bývalé tenisové špičky jako Karel Nováček nebo Tomáš Zíb, takže když při rozdělení do skupin takhle jména zazněla, o umělce se pokoušely mrákoty.

„Ačkoliv bydlím blízko tenisovému kurtu, dřív jsem tenhle sport vlastně nezkusil. Takže jsem původně nabídku zahrát si ho v rámci turnaje osobností před fotografy s díkem odmítl. Na zahradní párty jsem ale zhodnotil, že umu kolegů stačím, a šel odhodlaně do toho. Zatrnulo mi až v momentě, kdy moderátor v úvodním slovu vítal všechny profesionální hráče a přiřadil ke mně nadšeného tenistu z Německa. No nic, všechno je někdy poprvé," smál se mladý zpěvák a dodal: "I když mě přemlouval, ať hraju dál, že je aspoň sranda, druhý turnaj jsem nechal místo sebe hrát už jeho kamaráda, ať si taky zahraje."

To Elis byla statečnější. Ačkoli na tom se zkušenostmi byla dost podobně a namísto tenisové rakety si na kurty přinesla ukulele, sebrala odvahu a překonala samu sebe. Nebála se toho a opřela se do zápasu s takovou vervou, že se jí nakonec podařilo i nějaký ten bod uhrát. I když samozřejmě na umístění neměla šanci, odcházela z kurtu s hlavou hrdě vztyčenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám