Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shannen Doherty (45) již rok s velkou odvahou a odhodláním podstupuje léčbu rakoviny prsu. Nedávno si kvůli padání vlasů po chemoterapii nechala oholit hlavu a nemoci dál statečně vzdoruje. Nyní ale přiznala, že rakovina postoupila a rozšířila se do lymfatických uzlin.

„Měla jsem rakovinu prsu, ale ta se rozšířila do lymfatických uzlin a při jednom zákroku se zjistilo, že některé rakovinové buňky mohou být i mimo lymfatické uzliny. Proto podstupuji chemoterapii, po ní mě čeká ozařování. Je to opravdu těžké. Přemýšlela jsem, že nemám chuť žít, ale teď už nehledím do minulosti a soustředím se na lepší zítřky,“ svěřila se Doherty serveru ET Online.

„Nejhorší je vždy nejistota. Pomůže chemoterapie a ozařování? Budu si tím muset projít znovu? Budu mít metastáze? Všechno ostatní se dá zvládnout, bolest i život bez prsou. Máte ale strach o svou budoucnost a o to, jak to ovlivní ty, které máte rádi,“ sdělila herečka a přiznala i obavy z toho, že už nebude vypadat jako dřív.

Představitelce Brendy Walshové ze seriálu Beverly Hills 90210 a Prue Halliwell z Čarodějek lékaři diagnostikovali rakovinu loni v létě. Bohužel se na ni nepřišlo úplně v rané fázi, a to údajně i kvůli firmě, která herečce spravovala finance a přestala platit její zdravotní pojištění, aniž by o tom věděla. Doherty společnost zažalovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám