Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatou herečku Michaelu Sejnovou známe ze seriálů Gympl s (r)učením omezeným a Doktoři z Počátků. Na obrazovce jsme ji ale delší dobu neviděli. Míša otěhotněla a před pěti měsíci porodila syna Matěje. Nyní ale opět naskakuje do práce.

S herečkou jsme se potkali po zkoušce nového dětského muzikálu Alenka v kraji zázraků, kam s sebou vzala i syna. "Sice nekojím, neměla jsem dost mléka, tak by šlo, aby ho pohlídali moji rodiče nebo přítel, ale jsem závislá matka, nemůžu bez něj být. A v roli Alenky se střídáme tři, tak bych to snad mohla zvládnout," míní Sejnová.

Všechna těhotenská kila ještě neshodila, ale netrápí ji to. "Možná to jde pomaleji právě i kvůli tomu, že nekojím, teď se to nějak zastavilo. Ale ono to nějak půjde. A až malý začne běhat, tak to asi bude rychlé. Nejdůležitější je, že je Matěj zdravý," myslí si. "Nějaké nabídky na natáčení jsem už dostala, ale musela jsem s díky odmítnout. Už role Alenky je dost náročná, protože je na jevišti vlastně pořád," dodala.

S otcem svého syna plánuje pomalu už i svatbu. "Bavíme se o tom, tatínek je k tomu svolný. Malý má jeho příjmení a já bych ho ráda taky měla, abychom byli rodina i na papíře," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám