Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herci a zpěvákovi Davidu Gránském nebylo roky téměř slyšet. Prosazovat se začal díky svému účinkování v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Ale teď začala jeho hvězda prudce stoupat vzhůru.

Prvním krokem byla role v oblíbeném seriálu TV Prima Ohnivý kuře, kde hraje protekčního spratka, syna nepříjemné ředitelky hotelu v podání Simony Babčákové, jehož další díly poběží na podzim. Konečně už může potvrdit i to, že se ve stejnou dobu objeví jako jeden z účinkujících v hudební show Tvoje tvář má známý hlas na konkurenční TV Nova. A to není všechno, na podzim bude k vidění, opět na Primě, také pro změnu v show Pevnost Boyard.

"Jsem rád, že mohu účinkovat ve všech tak skvělých projektech, jaké mi nabídli, že už to není takové jako dříve a televize mi to umožňují. Skoro si ale říkám, jestli už to není přehnané a lidé se nebudou bát otevřít i ledničku, abych jim z ní nevykoukl," smál se Gránský, jehož jsme potkali na setkání po zkoušce muzikálu Alenka v kraji zázraků, který bude mít také na podzim premiéru. Takže kdo by ho chtěl vidět i naživo, a nejen na televizní obrazovce, bude mít možnost v Divadle Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám