Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Marcela Holanová (72) má už dávno vyřešený rozvod s Karlem Šípem, peníze, které vysoudila, už se rozkutálely. Povídali jsme si nejen o tom, ale také o svatbě s dlouholetým partnerem a o podivné žádosti o intimní sblížení od fanouška!

Marcelu jsme potkali v Novém Městě nad Metují na soustředění Muže roku, kde při módní přehlídce finalistů zazpívala pár svých nesmrtelných songů.

„Koukám na všechny, ale i kdybych si nějakého vybrala, je to science fiction. Jsou to děti, nepatřím mezi některé ženy, které to takhle mají,“ řekla Super.cz šibalsky. Sama zažila největší věkový rozdíl s jedním ze svých bývalých, když měla o dvanáct let mladšího přítele.

Už delší dobu je jejím přítelem tenisový trenér Bohumil. Na vdavky se ale nechystá. „Pořád je to stejné, nic se výrazně nezměnilo. Žádné Čau, lásko. A o svatbě nepřemýšlím. Přijde mi to zbytečné. Líbí se mi nevěsty, ale když jsou mladé, hezké, načančané,“ uvedla.

A prozradila i to, jaký nejzajímavější zážitek měla s fanoušky. „Jednou mi přišel do televize dopis od muže, který mi popisoval, jak bych se u něj měla dobře, co by mi pořídil. Měla bych neomezený přístup k jeho kontu, měla jsem možnost brazilské kávy a uheráku. Nakreslil mi, jak je vybavený, a napsal, že každou středu je v kavárně Savoy. Prý když tam přijdu, poznám ho podle toho, že obřím pyjem nadzvedne stůl, když mě uvidí. Ale neměla jsem odvahu,“ prozradila zvesela Holanová.

A jak to dopadlo s penězi z vyrovnání se Šípem? „Všechno je prošustrované za rekonstrukci domu. Jsem šťastná, že nic nemám, mám alespoň svatý klid. Bylo to tak málo peněz, že to bylo hned pryč. Mám koupelnu, postavené zdi, které se musely vybourat, podlahy. Teď nás čeká koupelna, fasáda, terasa, plot a pak mě odvezou, protože se z toho zblázním,“ dodala s úsměvem Holanová.

Reklama

Další články

Načítám