Hlavní obsah
Článek

Snad každý před sedmi lety zaregistroval informaci, že zpěvačka Naďa Urbánková (†83) svedla boj s rakovinou prsu. Tehdy to skončilo jedna nula pro ni, ale každý pacient ví, že choroba se může kdykoli vrátit. Nyní nám interpretka hitu Drahý můj nebo Závidím prozradila, že na tom zase donedávna nebyla úplně dobře!

„Neříkám tomu rakovina, ale bubák. Bubáka se nemusíme bát, stačí, když zadupeme, a je pryč. A když už o tom mluvíte, už půl roku jsem v pořádku. Musím zaťukat, že podle výsledků nemám nikde nic. Samozřejmě se to může zase kdykoli vrátit. Teď jsem úplně v pohodě, nemusím brát žádné prášky,“ řekla Super.cz zpěvačka.

Nechtěla však předchozí potíže nějak specifikovat. „Problémy jsou pořád, když toho bubáka máte. Někde vás něco bolí, a když vám uříznou poprsí, není to žádná legrace. Musíte s tím jako ženská vyjít, ale to jsem všechno zvládla,“ uvedla jen neurčitě umělkyně, která na soustředění Muže roku v Novém Městě nad Metují zpívala i ve svém věku naživo.

„Je to dar, který jsem dostala. Je mou povinností dělat lidem radost. Kdysi by mě vůbec nenapadlo, že budu ještě zpívat. Z důchodu bych nevyžila, takže jsem ráda,“ řekla.

Před lety měla obrovské finanční potíže vzniklé za manželství, skončila u premonstrátů v klášteře v Želivě. Už dávno si ale našla ve stejné obci klasický nájemní byt. „Žila jsem s jedenácti mnichy, moc mi pomohli. Dali mi střechu nad hlavou. Co se týče exekucí, které mě dříve až strašily, vše už je uzavřené,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám