Hlavní obsah
Článek

Když jsme zjistili, že si modelka Tereza Budková začala s brankářem Ondřejem Pavelcem, vrtalo nám v hlavě, kdy se ti dva mohli seznámit. Napadlo nás, že to nemohlo být nikde jinde než na akci Hokejky v kopačkách ve Velkých Pavlovicích.

Pro nadaci Jakuba Voráčka Kluk Puk tam Ondřej hrál, Tereza prodávala lístky do tomboly. Právě tam nám také na kameru Super.cz Budková poprvé svěřila, že se rozešla s dlouholetým partnerem Michalem Voborským.

"Není proč to zapírat. Vídáme se, a asi k tomu není co říkat, protože je to naše věc. Ale nebylo to před tou Moravou a tam to asi taky nezačalo. Ale tam jsem ho poprvé viděla," potvrdila nám modelka.

Co vlastně modelky na hokejistech a naopak podle Terezy láká? "Modelky se s fotbalisty a hokejisty potkávají na akcích, ať už je to pracovně, anebo jde o večírek. S - v uvozovkách - normálními lidmi nepřijdeme tolik do styku. Já třeba, když mám volno, tak zalezu a nikam nechodím, takže je těžké se nechat od někoho jiného oslovit," mínila Tereza.

Zimní bundy na návštěvu do Winnipegu, kde Ondřej Pavelec hraje, každopádně ještě Budková nekupuje. "Já vůbec nevím, jestli někam na návštěvu pojedu. Je to všechno ve hvězdách a uvidíme, jak to bude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám