Hlavní obsah
Článek

V zahraničí se začínají množit zvěsti o možném těhotenství další slavné hollywoodské herečky a její poslední snímky tomu opět nasvědčují. Oscarová hvězda Černé labutě Natalie Portman (35) byla v pondělí spatřena s manželem Benjaminem Millepiedem (39) a jejich synem Alephem, ale rozpoznat slavnou krásku za tmavými skly slunečních brýlí, oděnou jen do nenápadného trička a šortek, to zvládnou snad jen zkušení paparazzi.

Rodinka byla zrovna na cestě z pizzerie Mozza v Hollywoodu, ale to, co se Natalii rýsovalo pod modrým trikem s nápisem Radarte, nevypadalo jen na malé obžerství v restauračním zařízení, ale skutečně spíš na radostné očekávání dalšího potomka. Že by se pětiletý Aleph už za pár měsíců těšil ze sourozence?

Devětatřicetiletý francouzský tanečník a choreograf Millepied se s Portman seznámil během natáčení Černé labutě v roce 2009 a opustil kvůli ní baletku Isabellu Boylston (30), svou tehdejší vážnou známost. Dvojice vstoupila do manželského svazku v srpnu 2012. O rok a půl později Benjamin prohlásil, že kvůli manželce konvertuje k židovství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám