Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už před účastí v České Miss se Andrea Bezděková (29) aktivně věnovala tenisu a i po svém triumfu v soutěži krásy si kondičku udržuje na kurtu. V poslední době se modelka připravovala na svůj první turnaj, který byl charitativní. Z něj nakonec nejkrásnější Češka vzešla jako vítězka.

„Musím říct, že tři týdny do turnaje jsem skutečně dřela, často jsem jezdila domů do Náchoda a makala na kurtu, abych si během turnaje neutrhla před diváky ostudu,” směje se a jedním dechem dodává: „No, a nejen k mému překvapení to vyšlo, jak nejlépe jen mohlo.“

Krásku vede k bílému sportu její tatínek Tomáš. „Ája byla od malička na jakýkoli sport šikovná. Bohužel jsem v té době hrál tenis závodně a na trénink jsem měl málo času. Chci tím říct, že jsme spolu na její popud začali trénovat až poslední tři roky. Že by byla přirozený talent, si netroufám tvrdit, ale ona i já se snažíme dohnat v tréninku vše, co jsme za ta léta zmeškali. Nervy při tréninku s ní opravdu nemám, protože z její strany cítím respekt a zároveň chuť posunout se herně co nejdále,“ nechal se slyšet otec úřadující České Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám