Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka kapely Verona je už v druhé polovině těhotenství. Jiný stav si Markéta Plecháčová užívá a rostoucí bříško vnímá jako radost.

"Mám to štěstí, že zatím nemám žádný problém ani komplikaci, plně si těhotenství užívám. Je to velký zázrak, dokud jsem neměla miminko v břiše, nedokázala jsem si to vůbec představit," svěřila Super.cz.

"Přibrala jsem už přes deset kilo. A každý týden je to o trochu víc. Možná se do konce vejdu do nějakých patnácti kilo, ale jestli to bude i víc, bude mi to jedno," dodala. "Nehlídám se, jím, na co mám chuť, je to jiný stav, a když si tělo řekne, tak ho poslechnu," mínila.

Skladbu jídelníčku díky tomu docela změnila. "Chutě se mi změnily, nikdy jsem nebyla na sladké, vypadám jako meloun a taky jím spoustu melounů, kakao piju po litrech a zmrzlinu po vaničkách. Na každou návštěvu přinesu spoustu sladkostí, a když na něco dostanu chuť, nejsem líná si pro to hned doběhnout, bříško nebříško," doplnila.

Termín má zpěvačka 8. října, a teprve po porodu se dozví, jaké pohlaví bude její miminko mít. "Chceme to s manželem jako překvapení. I když to bylo na ultrazvuku podle paní doktorky dobře vidět, nepodváděli jsme a ani jeden jsme se nekoukli," řekla nám.

Jména stále ještě řeší. "Ještě nejsme stoprocentně rozhodnutí. K Plecháčovi nechceme úplnou divočinu, ale ani klasiku a tradiční české jméno. Ještě uvidíme," krčila rameny.

Jisté je ovšem to, kde bude Markéta rodit. Proto jsme se s ní také potkali na otevření nového porodnického oddělení v Podřipské nemocnici v Roudnici nad Labem. "Je to nově zrekonstruované, nové oddělení, je to tady krásné a budu mít rodinný pokojíček. Z nemocnic mám hrůzu, ale tady je to moc příjemné a hezké a hlavně moc milý personál," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám