Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49) je v seriálu Přístav stále více vidět. Z vedlejší role se velmi razantně přehoupla její figura Mileny do úlohy hlavní. „V seriálu dostávám čím dál víc prostoru a jsem za to moc ráda,” nechala se slyšet herečka během tiskové konference televize Prima.

Kaira ve své roli v primáckém seriálu exceluje, má pocit, že za rozvoj role může sama? „To já nemůžu tvrdit. Pokud to tak je, tak to rozhodli diváci a já za to moc děkuju,” uvedla skromně.

Po účinkování v kultovním seriálu Život na zámku se herečka v seriálu Přístav dočkala role, díky které sbírá spoustu pozitivních bodů u diváků.

Pociťuje nový zájem o svou osobu i v běžném životě? „Jako herečka aktivně pracuju už přes dvacet let, když jsem začala intenzivně hrát v divadle a natáčet. Člověk si na to za tu dobu asi zvykne a přestane o takových věcech přemýšlet. Nedá se říct, že bych vnímala nové reakce od lidí. Každopádně jsem ale moc ráda, když vidím, že mě někteří lidé mají rádi. Pokud je to přes nějakou televizní figuru, tak mě to těší, ještě větší mám ale radost, když mě má někdo rád jako člověka,” směje se Hrachovcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám