Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největšího úspěchu na poli modelingu se Australance Jennifer Hawkings (32) podařilo dosáhnout již před 12 lety, kdy nejdříve získala titul Miss Australia, aby se následně stala také nejkrásnější dívkou vesmíru - Miss Universe. To jí zajistilo popularitu a otevřelo dveře do různých oblastí byznysu.

Svou tehdejší slávu Hawkings zúročila, jak jen to šlo. Tvář a tělo propůjčila značkám, zúčastnila se natáčení pořadů jako Make Me A Supermodel nebo Australia’s Next Top Model, fotila pro magazíny. Dnes je především podnikatelkou, a to v několika oblastech.

Se značkou Myer, jíž je, jak uvádí na svých stránkách, podílnicí, vytvořila kolekci plavek s názvem Cozi by Jennifer Hawkins, v roce 2013 uvedla na trh značku samoopalovacích přípravků s názvem JBronze a i s manželem Jakem Wallem mají značku tequily Sesión.

Podle nejnovějších fotek páru z italského ostrova Capri by jeden hádal, že prožívají líbánky. Hawkings a Wall jsou však manžely už víc jak tři roky.

Reklama

Další články

Načítám