Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky Daniele Šinkorové (51), která to prozradila na pódiu, jsme se dozvěděli, že se Kateřina Kornová vrací na televizní obrazovku. Před padesátkou vypadá báječně, a tak není divu, že po ní sáhli tvůrci seriálu na Primě. "Bude to ale jen rolička v seriálu Ohnivý kuře," řekla nám skromně Katka.

"Jsem tam jako porotce a hodnotím tam výtvory cukrářů. Ještě je pár natáčecích dnů přede mnou, ale zatím to bylo jen hezké a příjemné. Jsem ráda, že jsem řekla ano," byla spokojená Kornová.

Jídla ovšem jako porotkyně musela také ochutnávat. Tak nenarušilo jí to její snahu udržet si štíhlou postavu? "Ne, hodně jsem si to užila. Normálně na sladké moc nejsem, ale tam jsem si zaochutnávala dost a užila jsem si to vlastně i z těchto důvodů, protože normálně si takhle nedopřávám. Ale ty dorty byly fakt skvělé, bylo to všechno autentické a scény se opakovaly několikrát. No a po natáčení už se zase jedlo míň," smála se.

Reklama

Další články

Načítám