Hlavní obsah
Článek

Padesát známých českých tváří se vydalo do Francie do pověstné Pevnosti Boyard, v níž natáčely stejnojmennou celosvětovou dovednostní soutěž. Super.cz se nyní podařilo zjistit honoráře, které Prima nabízela!

„Podle mých informací všichni dostali nabídku zúčastnit se toho projektu za stejnou částku deset tisíc korun. Pro začínajícího zpěváka nebo herce to může být docela příjemný bonus, zkušenější umělec to ale vnímá jinak. Tohle je třeba standardní honorář za jeden natáčecí den v televizním seriálu. Je to na tři dny, sotva přijedete, druhý den hned tvrdě pracujete, další den se odlétá. Kdyby tam přidali pár dnů v hotelu na odpočinek a na válení se na pláži, klidně bych to vzal i já. Ale takhle to pro mě nebylo atraktivní, s díky jsem odmítl a podle mých informací nás bylo hodně,“ řekl Super.cz za příslib anonymity jeden velmi známý herec.

Prima podle něj při určování honoráře spoléhala na to, že téměř všichni se od mala chtěli soutěže, kterou dobře znají z televize, zúčastnit, takže to nemuseli brát jako tvrdý kšeft, a Prima tak mohla ušetřit.

Televize se brání s tím, že smyslem je hlavně vydělat peníze na charitu (takže určitě před jednotlivými díly nebude dávat reklamy a na Pevnosti Boyard nijak vydělávat).

„Výši honorářů nikdy nekomentujeme a nebudeme ani v tomto případě. Není pravda, že by právě kvůli výši honoráře oslovené osobnosti svoji účast odmítaly, spíš naopak. Máme informace od přímých aktérů, kteří minulý týden ve Francii točili, a všichni se shodují, že to byl jeden z jejich životních zážitků,“ řekla Super.cz mluvčí Primy Jana Mrákotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám