Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Heidi Klum (50) představila již čtvrtou kolekci vlastní řady spodního prádla nazvané Heidi Klum Intimates. Soudě podle promo snímků, které nově vpustila do světa, v ní vypadá snad ještě lépe než v těch předešlých. Spokojená je bezpochyby i samotná Klum, která vynesla do nebes práci fotografa Rankina, jenž je za výsledné snímky pořízené v Los Angeles zodpovědný.

Nestárnoucí ikona modelingu, která svého času byla i andílkem Victoria’s Secret, vybrala z kolekce na podzim a zimu 2016 dvě černé soupravy spodního prádla, z nichž jedna je celokrajková a druhá sportovnější. A také jeden romantický pyžamový komplet bílých krajkových šortek a tílka.

„Focení s Rankinem jsem si absolutně zamilovala. Je to jeho první focení pro mou kolekci a je úžasné sledovat, jak s ním značka vyrostla. Jsem z poslední kolekce nadšená a nemohu se dočkat, až ji uvidí zákazníci v obchodech. Jsem tak pyšná, že nás najdou už ve více než dvou tisících prodejnách po celém světě,“ nešetřila chválou Klum, která ještě dodala, že je kolekce inspirovaná cestou po Itálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám