Hlavní obsah
Článek

Markéta Plánková (46) má za sebou náročné natáčení kriminálního seriálu Mordparta, ve kterém se zhostila role kriminalistky Nadi Vokušové, kvůli níž si také obarvila vlasy na zrzavo. V létě se ale hodlá herečka plně věnovat rodině.

Když jsme se s ní setkali na tiskové konferenci Primy, kde prezentovala zmíněný seriál, ptali jsme se na její plány. „Moje prázdniny budou vyloženě odpočinkové. Vymezila jsem si na to svůj čas a jsem za to moc ráda. Jsem s rodinou, sportujeme, chodíme na procházky, relaxujeme,” svěřuje se Plánková.

Herečka s manželem Danielem Častvajem a svými dětmi stráví většinu léta v Čechách, až na konci prázdnin rodina vyrazí do zahraničí. „V závěru se chystáme k moři. Teď si užíváme české léto, kempujeme, využíváme všechny krásy Čech, Moravy a Slovenska,” říká Markéta Plánková, která se chystá s dětmi i na vodu: „Tuhle činnost máme moc rádi. Půjčíme si loďku a vyjedeme. My jsme tak s manželem vyrůstali a vedeme k tomu i naše děti, které by podle mého názoru měly být v kontaktu s přírodou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám