Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V noci na úterý se po kalifornském koncertu zpěváka Stinga konala v populární restauraci Craig’s afterpárty, na kterou zavítalo několik známých tváří v čele s Piercem Brosnanem (63) a jeho ženou Keely. Ta v bílých šatech vedle nenápadně oblečeného manžela rozhodně nešla přehlédnout a při odchodu z podniku bývalého představitele agenta Bonda doslova zastínila.

Manželský pár, který bok po boku strávil už dvaadvacet let, opouštěl restauraci ve West Hollywoodu ve skvělém rozmaru těsně po půlnoci. Mezi dalšími hosty párty byli pochopitelně kromě samotného Stinga například herečky Courteney Cox či Alice Eve.

Pierce Brosnan a Kelly Shaye Smith nedávno oslavili patnáct let od svatby, přičemž herec opět nevynechal příležitost své ženě vyznat lásku. Sdílel jejich společnou fotografii z let minulých s popiskem ‚Má láska‘. Herec se zároveň netají, že bývalou novinářku a glamour modelku miluje a obdivuje, stejně jako v samých počátcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám