Hlavní obsah
Článek

I zkušené a šoubyznysem protřelé dámy to občas nevychytají a vyrazí do společnosti v modelu tak rafinovaném, že je nutné před zraky lidí a objektivy fotoaparátů hlídat doslova každý neopatrný pohyb. Které ze známých dam to letos nevychytaly?

Spodní prádlo letos zcela překvapivě ukázala například slovenská herečka a někdejší sexsymbol všech chlapů Zuzana Norisová, která si vždy potrpěla spíš na volnější barevnou módu. Ta se na prezentaci francouzské kosmetiky nedávno objevila v pro sebe velmi nezvykle krátkých šatech a posed před fotografy prostě nevychytala.

Odvážné červené šaty zvolila nedávno na křest své knihy Sedmilhářky živočišná Berenika Kohoutová, která je čerstvě provdaná za exmanžela Tatiany Vilhelmové. Berenika nedržela striktně nohy u sebe, ale při čtení naopak házela nožkou přes nožku tak často, že bylo jen otázkou času, kdy některý z přítomných fotografů zákoutí jejího klína zachytí.

Překvapením pro všechny byla také roztomilá nehoda do Čech se na chvíli navrátivší Heleny Houdové, která se naší královnou krásy stala před neuvěřitelnými sedmnácti lety. Při propagování zdravé stravy stále půvabná matka tří dětí vyprávěla své životní poznatky tak horlivě, že na chvíli přestala hlídat své nohy v krátké džínové sukýnce a bílé kalhotky brzy zachytil fotoaparát.

Reklama

Další články

Načítám