Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá rosnička Romana Vítová (46), která koncem května přivedla na svět svou druhou dceru Elisu, se poprvé od porodu objevila na veřejnosti. A všichni nestačili zírat. Krásná Romana vypadá, jako by zrovna vyšla základní školu nebo slezla z přehlídkového mola a ne že si jen tak odskočila od přebalovacího pultu. "Cvičím a denně ujedu čtyřicet kilometrů na kole," prozradila Super.cz Romana svůj recept na štíhlost.

"Částečně je má postava daná geneticky. V jídle jsem se nikdy nemusela hlídat, naopak jsem jedla dost. A i proto jsem se před lety zalíbila manželovi," směje se půvabná blonďatá kráska, která se po odchodu z televize věnuje rodině a jen občas se vrátí ke své profesi manažerky. Postava bez deka tuku navíc se líbí i jejímu manželovi. "Měl bych ji rád, i kdyby měla nějakou vadu na kráse, tu ale nemá," raduje se Jákl.

Vítová na sportovně kulturní bezpečnostní charitě Praha dětem, jež byla zaměřená hlavně na bezpečnost dětí v dopravě, vypadala odpočatě. "Už jsem nabrala síly, ale první dva měsíce byly hodně náročné. Mám dost mléka, ale je slabé a dcerka chtěla krmit každé dvě hodiny ve dne v noci. Naštěstí ji už můžu přikrmovat, takže už nepláče hlady a je spokojená. Už mám teď i sílu na cvičení, které nedělám kvůli postavě, ale protože si u něj pročistím hlavu," dodala závěrem Vítová, která na Staroměstské náměstí dorazila i s manželem Petrem a prvorozenou Sofinkou.

Reklama

Další články

Načítám