Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulou neděli zvedal nad hlavu trofej pro vítěze Velké ceny Británie domácí závodník Lewis Hamilton (31). A jeho vítězství ve stylu start-cíl mu pomohla patřičně oslavit zpěvačka Rita Ora (33). Hamilton byl totiž spatřen, jak v pondělí ráno odchází z jejího domu v Londýně...

Snímky, na které bylo uvaleno až do 18. července embargo, napovídají, že Hamilton pokračuje ve své spanilé jízdě nejen na okruzích F1, ale i mezi slavnými kráskami. Po definitivním rozchodu s Nicole Scherzinger se jich v jeho hledáčku objevily už spousty. Ušetřeny nezůstaly Kendall Jenner, Gigi Hadid, Rihanna, Barbara Palvin a údajně ani Češka Petra Němcová. Dosud se přitom všichni domnívali, že zrovna s Ritou jej pojí čistě kamarádský vztah.

Lewis u přitažlivé zpěvačky zůstal zbytek noci po společně stráveném večeru v klubu Tape. Z jejího domu přitom odcházel jen chvíli poté, co jej opustila Rita. Ta ihned zamířila na londýnské letiště Heathrow.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám