Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V den své svatby Ondřej Brzobohatý (41) a Taťána Kuchařová (36) sehráli velké divadlo, schovávali se před novináři za ochranku a deštníky, jen aby nikdo nezahlédl ani kousek jejich těla. Pak své rozhodnutí legračně vysvětlovali tím, že chtěli mít v den sňatku soukromí. Teď bývalá Miss World zveřejnila z památného dne fotky, ale kromě pochval od přitakávačů se dočkala i obří kritiky! Hlasujte v anketě na konci článku.

Taťána opět napsala dlouhý status, v němž si výjimečně na nikoho nestěžuje, děkuje v něm ale všem partnerům svého svatebního dne. Neopomněla poděkovat módní návrhářce za odvážné a do kostela možná ne úplně hodící se šaty, muzikantům, hotelům, kuchařům, kadeřnicím nebo dodavatelům vína. Že by od nich dostala služby zadarmo a musela se revanšovat?

Kromě hodně přání na cestu společným životem s Ondřejem se dočkala v komentářích i nevybíravé kritiky za fotky ze svatby, které status provázely.

„Dělat takové povyky kolem kostela, jen aby nebyla pořízena nějaká fotka, když teď zveřejníte i snímky přímo z kostela z obřadu a soukromé hostiny?… Tady děkujete svým příznivcům a zveřejňujete své fotky ze svatby a přitom když vás někdo chce vyfotit zase pro lidi, protože by se na to podívali, tak se chováte dětinsky, až hrubě?“ zlobí se fanoušci na Taťánu. Mnozí mají zpětně její chování a názory za pokrytecké a směšné.

„Kdyby s tím nedělali takové obstrukce, bylo by to lidštější a ne takto strojené… Pokud bulvár neumíte unést, tak proč jste se zrovna vy Táni toužila odmala stát Miss World? Kdyby novináři dokola ten titul neprobírali, dnes se ani neví, kdo jste,“ přidali další.

Co si myslíte o chování Taťány a Ondřeje na jejich svatbě?
Chovali se správně
6,5 %
Byla to komedie
56,7 %
Hráli si na větší celebrity, než jsou
36,8 %
Celkem hlasovalo 71686 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám