Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Michal Horáček, známý textař a bývalý majitel známé sázkové kanceláře, jejímž prodejem přišel k miliardovému majetku, se na sociální síti „pochlubil“ tím, že jeho manželku sprostě okradli!

„Mojí ženě někdo v Praze ukradl peněženku. Vzal těch pár stovek hotovosti a zahodil ji do koše. Tam ji náhodou uviděl jeden muž – jeho jméno už znám, ale podle policie se nesmí zveřejňovat – i se všemi kreditkami a řidičákem a občankou a kartami pro vstup do divadel, kde Míša pracuje, a tak,“ uvedl Horáček.

Nálezci složil hlubokou poklonu. Muselo mu prý totiž trvat, než se mu podařilo zjistit, kdo je majitelkou.

„Míša má svou peněženku zpátky. Děkujeme. I za to potvrzení dojmu, že v naší zemi žijí slušní lidi,“ uvedl známý textař, který v poslední době začal nahlas uvažovat i o tom, že by kandidoval na prezidenta.

Manželé by se však měli mít na pozoru a minimálně platební karty by měli urychleně vyměnit. Nikdo totiž neví, kolika nepovolanýma rukama (před nálezcem) prošly, kdo si opsal údaje z nich a mohl by je použít třeba k placení na internetu.

Kdyby zloděj věděl, komu šrajtofli ukradl, že v ní možná byl přístup rovnou k miliónům (ať už desítkám nebo stovkám), asi by si rval vlasy zoufalstvím!

Reklama

Další články

Načítám